EK : (13 Aralık ) Bu ay itibarıyla tekirler iyice yağsızlaşmış,geçende yaptık,biraz da
küçüktüler,çok kuru oldu hiç tavsiye etmiyorum.
Gerçekten oluyor.
Tekir balığını fırında hiç yağsız kızartma
tadında yapıyorum.Bu sıralarda hem balık
kendinden yağlı,hem de ucuz.
Bol olduğundan sanırım.
Yapılışı:
Yıkadığım balıkları unlayıp,silkeliyorum.
Fırın 220 C 'ye ısıtılıyor -sıcak fırına konmalı-
Fırın tepsisine iki kat yapılmış fırın kağıdı
koyup, üzerine balıkları diziyorum.
İyice kızarınca çevirirseniz,balıklar
dağılmazlar.Nar gibi kıtır kıtır balıklar
yanına bir salata güzel gider.
Afiyet olsun.
Bu arada kağıttan dolayı temizlik de
kolay oluyor :)
keşke dün okusaydım yazıyı
YanıtlaSilBir daha ki sefere deneyebilirsin :)
YanıtlaSil