22 Kasım 2010 Pazartesi

Evde karyoka yaptım :)


Karyoka  Bursa 'dan geçerken Kafkas'tan alınan
güzel ,sevdiğim bir tat.Özelllikle karışık karyoka favorim.

Kayoka tabi ,çikolata kaplı kestane püresi ama ,
evdeki malzemelerle kolay bir şekilde benzer tadı yakaladım.
Belki karyako sevenler vardır,buraya not düşeyim.

(Yukardaki görsel, ev çukulatalarından alınma)

Şu malzemeleri kullandım.
2 paket eti kakaolu büsküvi (un ufak )


2 tadımca antep fıstıklı (ufak parçalara ayrılacak)
1 küçük bitter çukulata (    ''                              )
2 portakal rendesi
1 çorba kaşığı bal (tadına bakarak koyabilirsiniz)
2   ''         ''      tatlı lor
biraz ceviz (küçük parça)
Pişirme falan yok.Bu karışımın tadına hemen bakabileceğiniz
gibi biraz buzdolabında dinlendirebilirsiniz.
Sonra küçük toplar yaparsınız.
Dolapta durdukça daha güzel oluyor.
Nescafenin yanında bir -iki tane yemenin çok kalorisi yoktur sanırım :)
Afiyet olsun .

2 yorum:

  1. Muito obrigado pela sua visita, que diz respeito ...

    YanıtlaSil
  2. Bomba olmuş bu bomba :) Paylaşım için teşekkürler.

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için çok teşekkür ederim.
Blogda görülmesi biraz zaman alabilir.

Popüler Yayınlar

10 marifet