5 Nisan 2011 Salı

Portakallı Kolay Muhallebi




Bu bilinen yalancı tavuk göğsü muhallebisinin
portakallı şekli.
Bizde pişen en sevilen tavuk göğsü muhallebidir.
Geçenlerde portakal rendesi eklesem nasıl bir
tad olur dedim, biz beğendik.Siz de
portakal tadını seviyorsanız 2 portakalın
rendesini aşağıdaki tarife ekleyebilirsiniz.

EK : Kay markayı artık bulamıyorum
Baltalı (cam şişede ) keçi sütü alıyorum
Süt ve vanilyanın fotoğrafını özellikle çektim.
Fotoğraftaki markaları denedik,farkı gördük.
1 kilo keçi sütü
8 kaşık toz şeker
2 kahve fincanı un
1 paket vanilya (Gurme)
Çırpma teliyle karıştıra karıştıra pişiriyorum.
Afiyet olsun.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız için çok teşekkür ederim.
Blogda görülmesi biraz zaman alabilir.

Popüler Yayınlar

10 marifet